ce simplu?! simplu sa complici! complicat sa simplifici...
Sa ne intelegem:
1. Dezagreez observatiile cu privire la inactivitatea celorlalti forumisti. Nici macar la lectiile de sabat nu functioneaza, dar apoi pe un forum...
2. Fiecare isi face timp pentru ce considera ca este important. Nu am voie sa judec cugetul cuiva. Daca pe langa celelalte lucruri mai ramane timp si de ymess, facebook, forum, este ok. Daca nu, asta e...
3. Personal, incerc sa nu scriu pe forum (si/sau blog) chestiuni pe care nu le-am impartasit in prealabil cuiva 'face 2 face' (cât de cât...). Este o optiune/incapatanare/gărgăună strict personala care ma ajuta sa nu uit importanta comunicarii live/offline. Poate ca faptul ca in aceasta perioada nu prea am ocazia sa fac asta live se reflecta si in activitatea mea redusa pe forum.
4. Apreciez activitatea voastra aici. Cel putin pe mine, mesajele voastre m-au ajutat. Uneori mi-au confirmat faptul ca si altii gandesc ca mine, alteori m-ati imbogatit si cu un alt punct de vedere; iar alteori m-ati facut sa studiez mai mult.
5. Imi pare rau ca nu raspund la fiecare mesaj. Stiu ca este descurajanta ideea de a scrie si sa n-ai nici un feedback. Insa daca ne luam doar dupa feedback, n-as mai tine online aproape nici un site.

Daca forumul se ingroapa nu-i nici o pierdere pentru nimeni, probabil. Sunt alte lucruri mult mai importante.
6. Forumul este un forum deschis: oricine stie adresa forumului poate vizualiza continutul chiar daca nu este membru. Daca acest lucru va stinghereste, daca simtiti ca v-ati putea exprima mai bine daca am vedea doar noi de noi mesajele, spuneti! Pot sa restrictionez accesul, astfel incat doar utilizatorii logati sa poata citi continutul.
7. Important: nu uitati sa cititi, nu uitati sa traiti. Daca ramane timp si pentru impartasit, apreciez!