Avem forum!

Post Reply
AlexB
Administratorul site-ului

Avem forum!

Post by AlexB »

Vorbeam cu Manuela in seara asta (sau e mai correct "aseara" de-acuma?) pe marginea studiului biblic. La un moment dat, dupa ce imi spune despre cine mai stie ca doreste sa citeasca Biblia anul asta, imi zice:

- Ar fi fain daca putea undeva sa discutam... (si cu o scanteie bucuroasa in glas): UN FORUM!

Zic:

- Este!

Apoi mi-am amintit ca nu-mi mai place atmosfera de acolo, dar caut o alternativa:

- Pai, stii ce? Uite, instalez un forum pe aievea.net si vom putea discuta acolo.

- Ar fi superb!

- Dar o sa fie cine sa discute sau il fac de pomana?

- Fa-l si de restul ma ocup eu!

- Bun! In 27 ii dam drumul atunci! In ce data e azi?

- 26 parca...

- (in mintea mea: hai vorba inapoi. :D) Uff, nu pot da undo. Asa ca il facem.

Si uite asa, n-am mai mers la culcare pana nu l-am vazut cat de cat...

Manuela, apreciez mult initiativa ta. Sa-ti cauti oamenii acuma... :)
AlexB

Re: Avem forum!

Post by AlexB »

In categoria "Studiu Biblic" am creat cate un topic pentru fiecare carte biblica. Sper ca nu am sarit nici una.

Daca aveti de scris cate ceva despre anumit subiect care se gaseste intr-o anumita carte biblica, deschideti un subiect in topicul corespunzator.

Daca aveti nevoie sa deschideti un subiect mai general (care nuse incadreaza intr-o singura carte a Bibliei), deschideti-l in topicul "Studiu Biblic - Discutii generale".

Daca nu se poate deschide subiect intr-un anumit topic, va rog anunatati-ma ca sa verific si sa dau drepturi.

Multumesc!
pollianna

Post by pollianna »

Ah! Acum înțeleg eu de ce-i aglomerația asta.., sorry. :|
AlexB

Post by AlexB »

Probleme? :)
pollianna

Post by pollianna »

No way!
Doar m-am dumirit într-un aspect. :)
AlexB

Post by AlexB »

Grandios. Te-ai dumirit pe tine, dar m-ai nedumerit pe mine. Mai bine asa. :))

Fie-ti dumirirea placuta!
pollianna

Post by pollianna »

Nelămurirea mea era cu privire la numărul de ”membri” (în special activi) de aici. Iar tu ai scris ”Manuela, ... Sa-ti cauti oamenii acuma...”.
Simplu, nu? :p
AlexB

Post by AlexB »

ce simplu?! simplu sa complici! complicat sa simplifici... :p

Sa ne intelegem:

1. Dezagreez observatiile cu privire la inactivitatea celorlalti forumisti. Nici macar la lectiile de sabat nu functioneaza, dar apoi pe un forum...

2. Fiecare isi face timp pentru ce considera ca este important. Nu am voie sa judec cugetul cuiva. Daca pe langa celelalte lucruri mai ramane timp si de ymess, facebook, forum, este ok. Daca nu, asta e...

3. Personal, incerc sa nu scriu pe forum (si/sau blog) chestiuni pe care nu le-am impartasit in prealabil cuiva 'face 2 face' (cât de cât...). Este o optiune/incapatanare/gărgăună strict personala care ma ajuta sa nu uit importanta comunicarii live/offline. Poate ca faptul ca in aceasta perioada nu prea am ocazia sa fac asta live se reflecta si in activitatea mea redusa pe forum.

4. Apreciez activitatea voastra aici. Cel putin pe mine, mesajele voastre m-au ajutat. Uneori mi-au confirmat faptul ca si altii gandesc ca mine, alteori m-ati imbogatit si cu un alt punct de vedere; iar alteori m-ati facut sa studiez mai mult.

5. Imi pare rau ca nu raspund la fiecare mesaj. Stiu ca este descurajanta ideea de a scrie si sa n-ai nici un feedback. Insa daca ne luam doar dupa feedback, n-as mai tine online aproape nici un site. :p Daca forumul se ingroapa nu-i nici o pierdere pentru nimeni, probabil. Sunt alte lucruri mult mai importante.

6. Forumul este un forum deschis: oricine stie adresa forumului poate vizualiza continutul chiar daca nu este membru. Daca acest lucru va stinghereste, daca simtiti ca v-ati putea exprima mai bine daca am vedea doar noi de noi mesajele, spuneti! Pot sa restrictionez accesul, astfel incat doar utilizatorii logati sa poata citi continutul.

7. Important: nu uitati sa cititi, nu uitati sa traiti. Daca ramane timp si pentru impartasit, apreciez! :)
Post Reply

Return to “Anunţuri”