Observatii

Post Reply
AlexB
Administratorul site-ului

Observatii

Post by AlexB »

Numeri 17:5 Bărbatul pe care-l voi alege, va fi acela al cărui toiag va înflori, şi voi pune capăt dinaintea Mea cârtirilor pe care le ridică împotriva voastră copiii lui Israel.

Numeri 17:8 A doua zi, când a intrat Moise în cortul mărturiei, iată că toiagul lui Aaron, care era pentru casa lui Levi, înverzise, făcuse muguri, înflorise, şi copsese migdale.

Oare migdalele erau un bonus de la EL? Cand EL te binecuvinteaza iti da deseori mai mult decat te asteptai si uneori mai mult chair decat iti fagaduise. :)
AlexB
Administratorul site-ului

Re: Observatii

Post by AlexB »

Numeri 20.

Lui Moise si lui Aaron li se spune sa vorbeasca stancii. In trecut i se zisese lui Moise sa loveasca stanca. Moise loveste stanca si de data asta, in loc sa-i vorbeasca.

O neatentie la detalii am zice... Insa iata cum numeste EL aceasta neatentie: RAZVRATIRE. Numeri 20:24
Andrada

Post by Andrada »

Si era un detaliu important in ochi Lui.. era o lectie care urma sa ne aminteasca despre modul in care putem veni la El...

Dupa cum din stanca lovita se revarsa apa datatoare de viata, tot asa de la HRISTOS, "lovit de Dumnezeu", "strapuns pentru pacatele noastre", "zdrobit pentru faradelegile noastre"(Is 53:4,5), curge suvoiul mantuirii pentru neamul omenesc pierdut.
Dupa cum stanca a fost lovita o singura data(Ex 17:6), "tot asa Hristos S-a adus jerfa o singura data, ca sa poarte pacatele multora" (Ev 9:28)

"Mantuitorul nostru nu trebuia sa se jertfeasca a doua oara; iar aceia care cauta binecuvantarile harului Sau, au nevoie numai sa ceara aceasta in Numele lui Isus (sa vorbeasca) revarsandu-si astfel dorinta inimii in rugaciune plina de cainta" PP

Poate stiati asta deja.. dar repetarea e doar o dubla binecuvantare ;)
Andrada

Post by Andrada »

Cand am citit Numeri 33:4 "...caci Domnul facuse chiar si pe dumnezeii** lor sa simta puterea Lui"
mi s-a parut interesanta trimiterea la **Ap 12:8... "dar n-au putut birui; si locul lor nu li s-a mai gasit in cer".
Post Reply

Return to “Numeri”